EHBO VERENIGING KRIMPEN AAN DE LEK  
  

EHBO tips

Instructies bij ongevallen

Van brandwond tot verslikking en van bewusteloosheid tot een hersenschudding. Wat moet je doen? En vooral: wat moet je niet doen?
De app geeft je kort en bondig instructies bij verschillende ongevallen. Zo weet jij wat je moet doen!


AED-locatie spotter

Veel te weinig mensen maken gebruik van de automatische externe defibrillator (AED) bij een reanimatie na een hartstilstand. Bij snel gebruik van het apparaat, dat elektrische schokken geeft om het hart weer goed te laten pompen, is de overlevingskans tussen de 50 en 70 procent! Met de EHBO app vind je de dichts bij zijnde AED. Route naar dichts bij zijnde EHBO-post en 112 bellen.

Niet de mogelijkheid om verdere Eerste Hulp te verlenen? Met deze app vind je tevens de route naar de dichtstbijzijnde EHBO-post in een ziekenhuis of huisartsenpost.  Daarnaast heb je de mogelijkheid om direct 112 te bellen.

Download hieronder de gratis EHBO app of zoek in de App store van jouw telefoon op “Rode Kruis”.​​​

  • DOWNLOAD DE EHBO APP
  • De eerste hulp tips van EHBO.nl zijn een handig geheugensteuntje voor alle hulpverleners. Het is echter niet genoeg om via deze tips voldoende EHBO kennis op te doen. Wil je het dus écht kunnen? Volg dan een EHBO cursus en haal het Diploma Eerste Hulp van Het Oranje Kruis.