EHBO VERENIGING KRIMPEN AAN DE LEK  
  

Basis EHBO cursus

Tijdens de Basis Cursus EHBO leert u niet alleen wat u moet doen, maar ook wat u vooral niet moet doen als u in aanraking komt met een slachtoffer.

U kunt zich bij onze vereniging aanmelden om een cursus Eerste Hulp te gaan volgen.
U wordt dan opgeleid door één van onze gecertificeerde docenten voor een door het Oranje Kruis erkend officieel EHBO diploma inclusief verbandleer, reanimatie en AED bediening. ‘AED staat voor Automatische Externe Defibrillator’.

De basis cursus start bij voldoende aanmeldingen 9 januari 2025 en bevat 14 lesavonden inclusief examen.

Het EHBO diploma blijft twee jaar geldig. Om de geldigheidsduur na twee jaar te kunnen verlengen dient u competent te blijven. Daarom is het raadzaam herhalingslessen te volgen. De herhalingslessen worden gegeven op donderdagavond en zaterdagochtend.

Lesmateriaal

Iedere deelnemer ontvangt een exemplaar van het Oranje Kruis lesboek Eerste Hulp Bij Ongelukken. Dit boek omvat de officiële leerstof voor het certificaat Eerste Hulp Bij Ongelukken. Het boekje is overzichtelijk en helder en wordt verduidelijkt met foto’s. Het perfecte materiaal ter voorbereiding op uw toets Eerste Hulp Bij Ongelukken. Verder zijn ook inclusief, alle overige benodigde materialen zoals het gebruik van een oefenpop voor reanimatie en alle verband materialen. De kosten voor de cursus zijn €185,=. Voor vragen en aanmelden kunt u contact opnemen met Annette Vat-Smits
secretariaat@ehbokrimpenadlek.nl, 06- 14930938 of via het contactformulier.


Locatie: Ontmoetingskerk, Hoofdstraat in Krimpen aan de Lek.
Lestijden zijn op de donderdagavond van 19.45 – 21.45 uur.